ASTROGRIZZ

Leandro Rivelinio Cicilson, beter bekend als Astrogrizz. Deze 28-jarige upcoming hiphop artiest uit Purmerend is geboren in het tropische Paramaribo, Suriname. Hij is opgegroeid tussen verschillende culturen, eerst in Paramaribo bij zijn opa en op zijn negende is hij vertrokken naar zijn moeder in Nederland voor een betere toekomst.

Al vroeg ontwikkelde hij liefde en talent voor hiphop. Destijds was het allemaal heel underground. Op zijn achttiende begon hij met schrijven van muziek samen met zijn vrienden. Zo ontstonden de eerste tracks en zo begon zijn muzikale hiphop avontuur.

Astrogrizz kenmerkt zich door zijn creatieve woordkeuze en de indrukwekkende snelheid binnen zijn muziek. Het is rauwe hiphop maar tegelijkertijd real.

Nederlandstalige hiphop is de underground ontstegen. Astrogrizz gaat mee in deze trend, hij timmert al aardig aan de weg in deze scene.

Zijn eerste optreden was in Club Vie in Rotterdam. In 2017 werd hij winnaar van de hiphop gerelateerde talentenjacht “Wanted” in de Melkweg. Hij is van plan om heel Nederland zijn kwaliteiten te laten zien en iedereen aan zich te binden met zijn muziek.

Tan boeng!


Follow