iAM

Trevor J.L. Zaalman, beter bekend als iAM, is 25 jaar, van Javaans/Surinaamse afkomst en groeide op aan de Vecht in Utrecht. Op 12-jarige leeftijd verhuisde hij naar Curaçao, waar hij de cultuur en taal niet aan zich voorbij laat gaan. Hij schrijft dan ook teksten in verschillende talen: Nederlands, Engels, Papiamento, Spaans en soms zelfs in het Frans.

iAM heeft veel fantasie. Dit is dan ook één van de wegen die hem naar de toneelschool leidde. Hier kreeg hij alles te weten over dans, toneel en zang. Zo weet hij zich te ontwikkelen tot een getalenteerde alleskunner. Observatie, dat is waar het hem om gaat. Hij kijkt om zich heen, denkt na over wat hij ziet, en gebruikt de gebeurtenissen uit zijn leven in zijn teksten. Hij is zeker ook een grappenmaker maar wel één met een winnaarsmentaliteit. Hier inspireert hij graag anderen mee en hoopt hij later jong talent op Curaçao een podium te kunnen bieden. iAM is muziek in hart en nieren. Hij heeft een creatieve geest en maakt al muziek sinds hij 8 jaar oud is. Zijn moeder en zus zingen, zijn neef produceert en al zijn familieleden dansen.

De muzikale droom van iAM is ervoor te zorgen dat mensen geraakt, getroost en geëntertaind worden. Met zijn songs wil iAM jongeren inspireren.

Blijf op de hoogte van de laatste releases en gebeurtenissen rondom iAM. Want zijn plan is? De grootste artiest van Nederland en de Caribbean te worden.

Kumindamentu!


Follow