JOXX

Joey Elroy Theys, beter bekend als JOXX, is een dromerige, loyale en eerlijke gozer die niks minder dan straightforward is. Hij is 25 jaar, van Nederlands/Indonesische afkomst en geboren en getogen in Purmerend. Zijn grote inspiratie is zijn vader, die hem als kleine jonge in de auto van “Boyz 2 men” tot “Usher” liet luisteren. Dit was voor JOXX een grote triggerpoint om ook zelf muziek te gaan maken.

De R&B rapper/zanger begint op 16-jarige leeftijd met het schrijven van teksten. Met zijn teksten wil JOXX altijd een boodschap overbrengen waar mensen zich in kunnen vinden. Real, met een maatschappelijke visie. Dat maakt hem een artiest van nu. De songs die hij schrijft zijn eenvoudig, maar diep. Zo komt iedere track echt binnen. JOXX zijn nummers hebben een enorme hitpotentie. Non-stop is hij bezig met muziek. Het is echt een passie en zijn dagelijkse bezigheid. Schrijven, spitsessies met vrienden, nieuwe beats creëren, hij leeft ervoor. Het hart van goud behoort JOXX toe. Genieten van het leven, dat is waar het allemaal om draait.

JOXX is nu klaar om zijn passie te delen met Nederland! Zijn originele sound, coole nuchtere vibe, zijn vrolijke aura en eigenzinnige muziekmix van R&B en HipHop gaan er ongetwijfeld voor zorgen dat heel Nederland straks weet wie deze 25-jarige rising star is.

JOXX wil met zijn muziek mannen en vrouwen weer laten connecten. Dat heeft hij zelf in zijn jeugd ervaren met oldskool R&B en Hiphop uit jaren 90 en 2000 maar dan in een nieuw jasje van deze tijd.

Sampai jumpa!


Follow